Charles Huijskens | Managing Partner

Drs. Charles L. Huijskens studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Amsterdam en begon daarna een carrière in de journalistiek als parlementair verslaggever en correspondent bij De Telegraaf en het NOS Journaal.

In 1992 startte hij het adviesbureau. Het kantoor bouwde een gedegen reputatie op als (financieel) communicatiedeskundige in lastige situaties. Ook advies bij fusies en overnames is een specialisme.

Charles schrijft regelmatig columns en artikelen. Ook heeft hij verschillende handboeken op zijn naam, zoals ‘Overleven in Crisistijd’ en ‘Het Nieuwe Media Handboek’. Hij werkt(e) onder meer voor Mirage (eigenaar van Blokker), ABN Amro en Chemours.

Charles@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Charles op Twitter

Clemens Sassen | Partner

Clemens Sassen bezit ruime ervaring en expertise op het gebied van corporate communicatie en met name financiële communicatie. Bedrijven uit verschillende industrieën die te maken hebben met M&As, activistische aandeelhouders of naderende faillissementen zijn het type cliënten dat hij adviseert. In de afgelopen jaren heeft Clemens zich gespecialiseerd op het gebied van litigation-PR waarbij hij cliënten adviseert over hun communicatiestrategie in aanloop naar en tijdens rechtszaken of juridische conflicten.

Clemens heeft een Master European Union Studies afgerond aan de Universiteit Leiden en een Executive Master Corporate Communications voltooid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Bij deze laatste studie heeft hij onderzoek gedaan naar de communicatiestrategieën van activistische aandeelhouders bij beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast is Clemens actief als bestuurslid van het CDA Amsterdam waar hij verantwoordelijk is voor pers en communicatie. Ook maakt hij voor die partij deel uit van het landelijk campagneteam. Ook is Clemens bestuurslid van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum, waar hij zich bezighoudt met leden- en fondsenwerving.

Clemens@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Clemens op Twitter

Jordi Bouman | Senior Director

Jordi Bouman is Senior Director bij Huijskens Sassen Communications. Hij is een communicatie- en beleidsadviseur met ruim tien jaar ervaring in het vak. Jordi adviseert diverse toonaangevende organisaties uit binnen- en buitenland, met een speciale focus op de Tech-sector, financiële dienstverlening en ruimtelijke ordening.

Zijn advieswerk koppelt communicatiestrategie aan beleidsvraagstukken en beslaat onder andere corporate communications, issue- en stakeholdermanagement, interne en externe beleidstrajecten, public affairs en media intelligence.

Jordi@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Jordi op Twitter

Lotte van der Woerd | Adviseur

Lotte van der Woerd is adviseur bij Huijskens Sassen Communications. Mede dankzij de ervaring die zij hiervoor heeft opgedaan bij andere bureaus is Lotte uitstekend in staat om diverse nationale en internationale opdrachtgevers te adviseren op het gebied van public relations, issue- en stakeholdermanagement, corporate social responsibility, public affairs en media intelligence.

Lotte heeft de bachelor Communicatiewetenschap en de master Corporate Communication afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Voor haar bachelorscriptie deed zij onderzoek naar de spillovereffecten van nieuws op de reputatie van Nederlandse banken. Voor haar masterscriptie deed zij vergelijkbaar onderzoek, maar dan naar reputaties van Nederlandse ministeries.

Lotte@hscomms.nl | LinkedIn

Claudia Bruinsma | Junior Adviseur

Claudia Bruinsma werkt bij Huijskens Sassen Communications als junior adviseur. Zij stelt onder andere (sociale) media rapportages op, adviseert klanten en ondersteunt de andere adviseurs. Momenteel is Claudia bezig met het afronden van zowel haar bachelor Communicatiewetenschappen als Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Ook heeft zij relevante werkervaring opgedaan op de commerciële afdeling van NRC Handelsblad. Dankzij beide studies en werkervaring, levert Claudia een waardevolle bijdrage aan het kantoor. 

Claudia@hscomms.nl | LinkedIn

Iza Smit | Media-analist

Iza Smit werkt bij Huijskens Sassen Communications als media-analist. In deze rol verschaft Iza verschillende cliënten informatie die met name actief zijn in retail en het vastgoed. Op basis van de nieuwsrapportages die Iza opstelt, krijgen opdrachtgevers een duidelijk beeld van de reputatie van hun bedrijf en de industrie waarin zij actief zijn.

Binnen haar studie communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam doet Iza veel kennis op over de rol van communicatie binnen organisaties en het belang van traditionele en sociale media met betrekking tot stakeholder management. Eerder werkte Iza als communicatie stagiaire bij Ukoo Capital.

iza@hscomms.nl | LinkedIn

Sander Alberdingk Thijm | Media-analist

Sander Alberdingk Thijm werkt bij Huijskens Sassen Communications als media-analist. In deze functie is Sander verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en nieuwsberichten. Op basis van de dagelijkse rapportages die Sander opstelt, worden cliënten van het kantoor geholpen bij het maken van strategische keuzes.

Momenteel studeert Sander informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. In het verleden heeft Sander gewerkt bij een rechtswinkel, een nationaal carrièreplatform en bij een consultancy- en een advocatenkantoor. Dankzij zijn juridische kennis en werkervaring, is Sander in staat om bedrijven uit verschillende sectoren te adviseren.

Sander@hscomms.nl | LinkedIn

Jacqueline Verheul | Media-analist

Jacqueline Verheul werkt als media-analist bij Huijskens Sassen Communications. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit het dagelijks monitoren van nieuws en het versturen van nieuwsrapportages aan verschillende cliënten van het kantoor.

Momenteel studeert Jacqueline Business Administration (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam en doet zij ervaring op in een studentadviesgroep. Zij heeft hiervoor de Bachelor Communication Science afgerond. Jacqueline bezit kennis over het snel veranderende medialandschap en ze heeft ervaring met het geven van communicatieadvies.

Jacqueline@hscomms.nl | LinkedIn

Peter de Bie | Trainer

Onze mediatrainingen worden verzorgd door Peter de Bie, succesvol radiopresentator, documentairemaker en oud-eindredacteur van het televisieprogramma ‘Radar’. Peter vormt samen met Mieke van der Weij het vaste presentatiekoppel bij het zaterdagochtendprogramma Nieuwsweekend op NPO Radio 1.

Volg Peter op Twitter | LinkedIn

Harry van Gelder | Trainer

Harry van Gelder geeft mediatrainingen bij Huijskens Sassen Communications en werkt op projectbasis voor enkele opdrachtgevers van het kantoor. Hij studeerde geschiedenis in Nijmegen en was 23 jaar een gerenommeerde journalist bij De Volkskrant en bijna 13 jaar bij DFT, de Financiële Telegraaf. In die periode schreef hij baanbrekende artikelen over vooral financiële kwesties. Hij is medeauteur van het succesvolle boek ‘Het teken van de Toekan’, over de frauduleuze praktijken van ‘s lands bekendste horecadynastie Van der Valk. Ook zat hij een aantal jaren in de jury van de Zilveren Camera, de jaarlijkse persfotoprijs. Sinds 2019 geeft hij communicatieadvies. 

| LinkedIn

Roeji Wolsink | ICT

Met Roeji Wolsink beschikt Huijskens Sassen over een ruime deskundigheid op het gebied van ICT en communicatie.

Roeji@hscomms.nl | Linkedin | RAP-IT