Charles Huijskens | Managing Partner

Drs. Charles L. Huijskens studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Amsterdam en begon daarna een carrière in de journalistiek als parlementair verslaggever en correspondent bij De Telegraaf en het NOS Journaal.

In 1992 startte hij het adviesbureau. Het kantoor bouwde een gedegen reputatie op als (financieel) communicatiedeskundige in lastige situaties. Ook advies bij fusies en overnames is een specialisme.

Charles schrijft regelmatig columns en artikelen. Ook heeft hij verschillende handboeken op zijn naam, zoals ‘Overleven in Crisistijd’ en ‘Het Nieuwe Media Handboek’. Hij werkt(e) onder meer voor Mirage (eigenaar van Blokker), ABN Amro en Chemours.

Charles@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Charles op Twitter

Clemens Sassen | Partner

Clemens Sassen bezit ruime ervaring en expertise op het gebied van corporate communicatie en met name financiële communicatie. Bedrijven uit verschillende industrieën die te maken hebben met M&As, activistische aandeelhouders of naderende faillissementen zijn het type cliënten dat hij adviseert. In de afgelopen jaren heeft Clemens zich gespecialiseerd op het gebied van litigation-PR waarbij hij cliënten adviseert over hun communicatiestrategie in aanloop naar en tijdens rechtszaken of juridische conflicten.

Clemens heeft een Master European Union Studies afgerond aan de Universiteit Leiden en een Executive Master Corporate Communications voltooid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Bij deze laatste studie heeft hij onderzoek gedaan naar de communicatiestrategieën van activistische aandeelhouders bij beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast is Clemens actief als bestuurslid van het CDA Amsterdam waar hij verantwoordelijk is voor pers en communicatie. Ook maakt hij voor die partij deel uit van het landelijk campagneteam. Ook is Clemens bestuurslid van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum, waar hij zich bezighoudt met leden- en fondsenwerving.

Clemens@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Clemens op Twitter

Jordi Bouman | Senior Director

Jordi Bouman is Senior Director bij Huijskens Sassen Communications. Hij is een communicatie- en beleidsadviseur met ruim tien jaar ervaring in het vak. Jordi adviseert diverse toonaangevende organisaties uit binnen- en buitenland, met een speciale focus op de Tech-sector, financiële dienstverlening en ruimtelijke ordening.

Zijn advieswerk koppelt communicatiestrategie aan beleidsvraagstukken en beslaat onder andere corporate communications, issue- en stakeholdermanagement, interne en externe beleidstrajecten, public affairs en media intelligence.

Jordi@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Jordi op Twitter

Sivan Ben Hamo | Adviseur

Sivan Ben Hamo werkt als communicatieadviseur bij Huijskens Sassen voor klanten uit verschillende sectoren. Op dit moment vervult Sivan namens het kantoor een interim opdracht bij een belangenvereniging in de financiële sector. Hiervoor is Sivan werkzaam geweest als beleidsmedewerker bij het ministerie van Buitenlandse Zaken en als financieel trainee bij het ministerie van Defensie. Dankzij haar brede interesse in en kennis van het private en publieke domein, is zij in staat om een waardevolle bijdrage te leveren aan strategische communicatieproducten.

Sivan heeft Nederlandse taal en cultuur gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (2015-2018). Vervolgens heeft zij de Master International Relations aan de Universiteit Leiden afgerond (2019).

Sivan@hscomms.nl | LinkedIn

Noah van den Berg | Junior Adviseur

Noah van den Berg werkt als junior adviseur bij Huijskens Sassen. Momenteel volgt hij de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Door zijn studieachtergrond heeft hij brede kennis over de snel veranderende rol die communicatie speelt in het publieke, private en politieke domein.

Voorheen liep Noah stage bij de Autoriteit Financiële Markten, waar hij veel relevante werkervaring heeft opgedaan. Daarnaast richt hij, in samenwerking met de gemeente Landsmeer, een onderzoekscommissie op die zichzelf ten doel stelt om de communicatie tussen gemeente en jongeren te bevorderen. 

noah@hscomms.nl | LinkedIn

Renee | Media-analist

Renée Wirtjes werkt als media-analist bij Huijskens Sassen Communications. Doordat Engels haar moedertaal is, bedient Renée met name buitenlandse opdrachtgevers van het kantoor. Haar kennis over de financiële sector stelt haar in staat om cliënten een goede duiding te geven van het nieuws.

Renée heeft onlangs haar Bachelor in Econometrie & Operationele Research afgerond en volgt momenteel de Master Finance aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ook heeft Renée waardevolle ervaring opgedaan tijdens een bestuursjaar bij de Financial Study Association in Amsterdam. Door haar studieachtergrond en werkervaring, beschikt Renée over waardevolle (economische)kennis.

Renee@hscomms.nl | LinkedIn

Iza Smit | Media-analist

Iza Smit werkt bij Huijskens Sassen Communications als media-analist. In deze rol verschaft Iza verschillende cliënten informatie die met name actief zijn in retail en het vastgoed. Op basis van de nieuwsrapportages die Iza opstelt, krijgen opdrachtgevers een duidelijk beeld van de reputatie van hun bedrijf en de industrie waarin zij actief zijn.

Binnen haar studie communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam doet Iza veel kennis op over de rol van communicatie binnen organisaties en het belang van traditionele en sociale media met betrekking tot stakeholder management. Eerder werkte Iza als communicatie stagiaire bij Ukoo Capital.

iza@hscomms.nl | LinkedIn

Sander Alberdingk Thijm | Media-analist

Sander Alberdingk Thijm werkt bij Huijskens Sassen Communications als media-analist. In deze functie is Sander verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en nieuwsberichten. Op basis van de dagelijkse rapportages die Sander opstelt, worden cliënten van het kantoor geholpen bij het maken van strategische keuzes.

Momenteel studeert Sander informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam. In het verleden heeft Sander gewerkt bij een rechtswinkel, een nationaal carrièreplatform en bij een consultancy- en een advocatenkantoor. Dankzij zijn juridische kennis en werkervaring, is Sander in staat om bedrijven uit verschillende sectoren te adviseren.

Sander@hscomms.nl | LinkedIn

Jacqueline Verheul | Media-analist

Jacqueline Verheul werkt als media-analist bij Huijskens Sassen Communications. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit het dagelijks monitoren van nieuws en het versturen van nieuwsrapportages aan verschillende cliënten van het kantoor.

Momenteel studeert Jacqueline Business Administration (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam en doet zij ervaring op in een studentadviesgroep. Zij heeft hiervoor de Bachelor Communication Science afgerond. Jacqueline bezit kennis over het snel veranderende medialandschap en ze heeft ervaring met het geven van communicatieadvies.

Jacqueline@hscomms.nl | LinkedIn

Peter de Bie | Trainer

Onze mediatrainingen worden verzorgd door Peter de Bie, succesvol radiopresentator, documentairemaker en oud-eindredacteur van het televisieprogramma ‘Radar’. Peter vormt samen met Mieke van der Weij het vaste presentatiekoppel bij het zaterdagochtendprogramma Nieuwsweekend op NPO Radio 1.

Peter@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Peter op Twitter

Marja Boonen | Finance

Marja Boonen is het hoofd van onze financiële afdeling. Sinds de beginjaren van ons kantoor is Marja betrokken bij Huijskens Sassen en met meer dan 25 jaar ervaring geeft zij op ons kantoor leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor financiële zaken.

Marja@hscomms.nl

Roeji Wolsink | ICT

Met Roeji Wolsink beschikt Huijskens Sassen over een ruime deskundigheid op het gebied van ICT en communicatie.

Roeji@hscomms.nl | Linkedin | RAP-IT