Charles Huijskens | Managing Partner

Drs. Charles L. Huijskens studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Amsterdam en begon daarna een carrière in de journalistiek als parlementair verslaggever en correspondent bij De Telegraaf en het NOS Journaal.

In 1992 startte hij het adviesbureau. Het kantoor bouwde een gedegen reputatie op als (financieel) communicatiedeskundige in lastige situaties. Ook advies bij fusies en overnames is een specialisme.

Charles schrijft regelmatig columns en artikelen. Ook heeft hij verschillende handboeken op zijn naam, zoals ‘Overleven in Crisistijd’ en ‘Het Nieuwe Media Handboek’. Hij werkt(e) onder meer voor Mirage (eigenaar van Blokker), ABN Amro en Chemours.

Charles@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Charles op Twitter

Clemens Sassen | Partner

Clemens Sassen bezit ruime ervaring en expertise op het gebied van corporate communicatie en met name financiële communicatie. Bedrijven uit verschillende industrieën die te maken hebben met M&As, activistische aandeelhouders of naderende faillissementen zijn het type cliënten dat hij adviseert. In de afgelopen jaren heeft Clemens zich gespecialiseerd op het gebied van litigation-PR waarbij hij cliënten adviseert over hun communicatiestrategie in aanloop naar en tijdens rechtszaken of juridische conflicten.

Clemens heeft een Master European Union Studies afgerond aan de Universiteit Leiden en een Executive Master Corporate Communications voltooid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Bij deze laatste studie heeft hij onderzoek gedaan naar de communicatiestrategieën van activistische aandeelhouders bij beursgenoteerde ondernemingen. Daarnaast is Clemens actief als bestuurslid van het CDA Amsterdam waar hij verantwoordelijk is voor pers en communicatie. Ook maakt hij voor die partij deel uit van het landelijk campagneteam. Ook is Clemens bestuurslid van de Vereeniging Nederlandsch Historisch Scheepvaart Museum, waar hij zich bezighoudt met leden- en fondsenwerving.

Clemens@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Clemens op Twitter

Maarten van de Pavoordt | Senior Adviseur

Maarten van de Pavoordt staat bestuurders en organisaties bij op het gebied van strategische communicatievraagstukken. Als Senior Adviseur helpt hij klanten hun doelen te bereiken door een effectieve strategie te formuleren en hierna uit te voeren. Maarten heeft ervaring in mediarelaties, stakeholderanalyse en -management, communicatieplanning, crisiscommunicatie, mediatraining en risicoanalyses op het gebied van reputatie.

Maarten werkt sinds 2019 bij Huijskens Sassen. Voorheen was hij werkzaam bij Egon Zehnder waar hij brede ervaring heeft opgedaan in het advieswerk over leiderschapsvraagstukken. Hij begon zijn carrière als redacteur van het investeringsrapport The Business Year, Qatar. Hij studeerde Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen en Midden-Oostenstudies aan de Lebanese American University in Beiroet.

Maarten@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Maarten op Twitter

Evi Timp | Adviseur

Evi Timp werkt als adviseur bij Huijskens Sassen voor klanten uit verschillende sectoren. Zij adviseert en ondersteunt klanten bij het opstellen en uitvoeren van hun media en pr-strategie. Voorheen was zij werkzaam als journalist voor HP/De Tijd. Dankzij haar ervaring in de journalistiek heeft zij een uitstekend begrip van de mediawereld en weet zij hoe de pers opereert. Zij zet haar schrijfkunsten onder andere in voor het opstellen van persberichten en strategische communicatieplannen.

Evi studeerde Communicatie (2014) en Geschiedenis (2015-2018) aan de Universiteit van Amsterdam. In 2014 behaalde zij haar Propedeuse Communicatiewetenschappen. Evi is afgestudeerd met een Master in de Internationale Betrekkingen.

Evi@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Evi op Twitter

Noah van den Berg | Junior Adviseur

Noah van den Berg werkt als junior adviseur bij Huijskens Sassen. Momenteel volgt hij de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Door zijn studieachtergrond heeft hij brede kennis over de snel veranderende rol die communicatie speelt in het publieke, private en politieke domein.

Voorheen liep Noah stage bij de Autoriteit Financiële Markten, waar hij veel relevante werkervaring heeft opgedaan. Daarnaast richt hij, in samenwerking met de gemeente Landsmeer, een onderzoekscommissie op die zichzelf ten doel stelt om de communicatie tussen gemeente en jongeren te bevorderen. 

noah@hscomms.nl | LinkedIn

Peter de Bie | Trainer

Onze mediatrainingen worden verzorgd door Peter de Bie, succesvol radiopresentator, documentairemaker en oud-eindredacteur van het televisieprogramma ‘Radar’. Peter vormt samen met Mieke van der Weij het vaste presentatiekoppel bij het zaterdagochtendprogramma Nieuwsweekend op NPO Radio 1.

Peter@hscomms.nl | LinkedIn
Volg Peter op Twitter

Marja Boonen | Finance

Marja Boonen is het hoofd van onze financiële afdeling. Sinds de beginjaren van ons kantoor is Marja betrokken bij Huijskens Sassen en met meer dan 25 jaar ervaring geeft zij op ons kantoor leiding aan het team dat verantwoordelijk is voor financiële zaken.

Marja@hscomms.nl

Roeji Wolsink | ICT

Met Roeji Wolsink beschikt Huijskens Sassen over een ruime deskundigheid op het gebied van ICT en communicatie.

Roeji@hscomms.nl | Linkedin | RAP-IT